Pro Ontwerp, website ontwerp - webdesign. Een website ontwerp / webdesign waarme

Webdesign - Website ontwerp


Webdesign begint met het ontwerp van uw website., het design van uw website kunnen wij naadloos laten aansluiten bij de door u gewenste identiteit of huisstijl. Het ontwerp van uw website zullen wij omzetten in een webtemplate en kunnen we vervolgens koppelen aan een CMS (content management systeem). Door middel van het CMS kunt u dus uw nieuwe website beheren en de content van deze naar eigen inzicht veranderen.

 

Website ontwerp volgens de laatste standaarden

Tijdens het ontwerp van de website houden we natuurlijk rekening met de laatste trends, technieken en huidige standaarden. Wij ontwerpen websites in HTML5 en CSS3 en laten uw website voldoen aan de W3C standaard. Dit houdt voor u in dat de website welke wij voor u bouwen goed weergegeven kan worden met minimale verschillen in de browers welke zich ook de W3C standaard houden. Dit zijn o.a:
  • - Internet Explorer
  • - Firefox
  • - Opera
  • - Google Chrome
  • - Safari
 

Crossbrowser website ontwerp

Deze manier van webdesign heet ook wel crossbrowser website ontwerp. Een website waarvan het ontwerp uiteindelijk in elke W3C aangesloten browser goed naar voren komt. Naast een crossbrowser website ontwerp is het ook belangrijk, kijkend naar de huidige trends om met uw nieuwe website ontwerp of uw huidige website in te spelen op de mobiele / tablet markt. Denkt u hierbij aan schaalbaarheid, dat uw website meeschaalt en zich dus aanpast aan de grote van het scherm waarop deze bekeken wordt. U hoeft hiervoor geen losse mobiele website ontwerp te hebben, dit kan allemaal in één ontwerp. Een website voor alle apparaten. Dit noemen we ook wel een Responsive ontwerp. Responsive ontwerp is dus niets anders dan één website die meeschaalt en zich aanpast aan het scherm waarop het bekeken wordt.
 

Responsive website ontwerp

Een goed responsive website ontwerp dient natuurlijk ook aan een aantal eisen te voldoen waardoor het net als een crossbrowser webdesign ook goed zichtbaar en ingedeeld weergegeven wordt op alle huidige mobiele telefoons en tablets. Ook hierin kennen we natuurlijk een aantal varianten zoals:
  • - Android van Google
  • - Windows Phone van Microsoft
  • - IOS van Apple
 

Zoekmachine optimalisatie / SEO van uw website

Als uw website ontwerp dan omgezet is in uw uiteindelijke website komt de fase waarin we uw website dienen te optimaliseren voor de zoekmachines. Dit noemen we ook wel SEO oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit is nog iets anders dan zoekmachine marketing d.m.v. Adwords wat nog later komt kijken bij uw website.
 

Zoekwoord relevantie m.b.t. de website content

Als uw website ontwerp dus volledig voldoet aan alle eisen en klaar staat voor publicatie op het web, dient deze uiteraard gevuld te gaan worden met relevante teksten. U wilt immers dat elke webpagina een tekst bevat welke het onderwerp beschrijft dat u wilt uitlichten. Dit is een onderdeel van SEO - Zoekmachine optimalisatie. Naast de teksten dient er gekeken te worden naar de zoekwoorden, welke het meest relevant zijn aan uw pagina en dus ook voorkomen in uw tekst. In het geval van deze tekst kunt u b.v. denken aan zoekwoorden als: website ontwerp, webdesign, website ontwerpen, SEO, zoekmachine optimalisatie. U dient er echter rekening mee te houden dat u niet teveel zoekwoorden gebruikt.

Het dusdanig schrijven van uw teksten en zoekwoorden zodat de relevantie met uw pagina hoog is, en deze hoog scoort in de zoekmachines is het doel. Dit alles valt natuurlijk samen met een goed website ontwerp, een juist opgezet webdesign en de web programmering zorgen ervoor dat een zoekmachine uw website zonder problemen kan doorlopen en opnemen in diens zoekresultaten.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Pro Ontwerp is een full service webbureau, welke een website voor u kan ontwerpen,  ontwikkelen, realiseren en verzorgen.
- het aanpassen van uw huidige website
- een compleet nieuw website ontwerp en programmering
- het optimaliseren van uw nieuwe of huidige website door middel van SEO - Zoekmachine optimalisatie
- het koppelen aan en het implementeren van Social Media

Wij zorgen ervoor dat u gevonden wordt!

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 085 401 26 04, wij staan u graag te woord.

Hieronder ziet een greep uit ons portfolio:
 
Design website Harener Tegelhandel door Pro Ontwerp
Design website Harener Tegelhandel door Pro Ontwerp

Harener Tegelhandel

In opdracht van de Harener Tegelhandel het ontwerp en de ontwikkeling van de website op ons mogen nemen.
Eelde provincie Drenthe

Wierenga Accountants, Leek, Groningen, ontwerp en ontwikkeling verzorgd door Pro Ontwerp
Wierenga Accountants, Leek, Groningen, ontwerp en ontwikkeling verzorgd door Pro Ontwerp

Wierenga Accountants

Wierenga Accountants voorzien van het website ontwerp, en de ontwikkeling van de website. Responsive / Mobiel Ontwerp / design
Leek provincie Groningen

Website Nature Lodges ontwerp en ontwikkeling door Pro Ontwerp
Website Nature Lodges ontwerp en ontwikkeling door Pro Ontwerp

Nature Lodges

Nature Lodges voorzien van het website ontwerp, en de ontwikkeling van de website.
Uganda

Website Samen Sterker Verder design en bouw
Website Samen Sterker Verder design en bouw

Samen Sterker Verder

Pro Ontwerp heeft voor Samen Sterker Verder de website ontworpen en gebouwd.
Zuidhorn provincie Groningen

Website Ticom Tools ontwerp en bouw. Website nodig? Pro Ontwerp
Website Ticom Tools ontwerp en bouw. Website nodig? Pro Ontwerp

Ticom Tools

Voor Ticom Tools heeft Pro Ontwerp de website ontworpen en het bouwen van de website gedaan.
Niekerk provincie Groningen

De Mascotte, Kampen, Overijssel, Website ontwerp en ontwikkeling uitgevoerd door Pro Ontwerp
De Mascotte, Kampen, Overijssel, Website ontwerp en ontwikkeling uitgevoerd door Pro Ontwerp

De Mascotte

Voor de grootste Rolls-Royce en Bentley vereniging van Europa de website mogen ontwerpen en ontwikkelen!
Ridderkerk provincie Overijssel


Google+