Webdesign Digibord ICT

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie ook wel bekend als Search Engine Optimization kort SEO. U zult er vast weleens van gehoord hebben Zoekmachineoptimalisatie of SEO. Zoekmachine optimalisatie of SEO is een verzameling van activiteiten en handelingen met als doel uw website pagina`s zo hoog mogelijk in de zoekmachines naar voren te laten komen.

Het resultaat van Zoekmachine optimalisatie of SEO is de positie van een vermelding van een of meerdere van uw website pagina`s in de organische zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn niets anders dan de gratis resultaten en dus de vindbaarheid van uw websitepagina`s. Voor deze vermeldingen in de zoekresultaten hoeft u dus geen kosten per klik betalen zoals bij adwords / zoekmachine marketing.

Als zoekmachine optimalisatie of SEO goed is toegepast op uw website, dan zal uw website goed naar voren komen in de organische zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie of SEO is een continue proces, zo zijn zoekmachines natuurlijk continue in ontwikkeling. En verandert ook de manier waarop mensen zoeken naar bepaalde items of websites. Om dus blijvend goed vindbaar te zijn, dient u met uw website in te spelen op de alsmaar veranderende zoekmachine optimalisatie of SEO technieken en het zoekgedrag van de mens.

Om effectief vindbaar te zijn / worden dient u er voor te zorgen dat uw content, oftewel de inhoud van uw website pagina`s altijd up to date is. Daarmee zeggende dient u dus ook uw content regelmatig aan te passen en nieuwe items toe te voegen. Dit is bijvoorbeeld een van de handelingen van zoekmachine optimalisatie of SEO. Vervolgens dient u te kijken naar de opbouw van uw teksten, zijn ze gemakkelijk leesbaar? Gebruiken we de juiste trefwoorden / zoekwoorden? En dient u dus ook continue in de gaten te houden of uw website pagina`s goed vindbaar zijn met de zoekwoorden / trefwoorden waarmee u juist gevonden wilt worden.

Uw website dient voor een goede zoekmachine optimalisatie of SEO goed indexeerbaar te zijn. Dit houd in dat een zoekmachine uw website zonder problemen kan doorlopen om deze vervolgens op te nemen in de zoekmachine.

Wilt u ook goed gevonden worden in de zoekmachines met uw website of wilt u meer weten over zoekmachine optimalisatie of SEO?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Google+